• Blåa och gröna stenar Visa fler
 • Bruna och röda stenar Visa fler
 • Liggande stenar Visa fler
 • Svarta stenar Visa fler
 • Hjärtformade stenar Visa fler
 • Gråa stenar Visa fler

Allt
ingår!

Inga dolda kostnader

Beställ online!
spara 10%
Så här enkelt är det:

Välj kategori
Välj sten och klicka beställt
Fyll i formuläret
Vi bekräftar beställningen

Har du frågor om hur du beställer? Ring 08-648 37 55 eller maila.

Information gällande Covid-19

Det är svåra tider för många just nu. Att förlora en älskad anhörig, kanske väldigt hastigt, är något många tyvärr är med om under denna pågående pandemi. Vi försöker alltid möta alla våra kunder med den omtanke man kan behöva när man ska utforma ett sista minne. Det är extra viktigt just nu, då det också är svårt för många att komma till oss, då man kan tillhöra en riskgrupp. Vi inrättar nya rutiner för att vara närvarande för våra kunder, men på ett säkert sätt. Ofta kan vi komma långt med telefonkontakt och mail. men behövs det går det att komma till oss också.

Vi tar bara emot besök i utställningen efter tidsbokning. 


Förnuft och omtanke om varandra präglar Eaststones företagskultur, relationer med medarbetare och kunder samt vår syn på konsumtion och affärer. Med anledningen Covid19 har vi infört nya rutiner som grundar sig på myndigheternas rekommendationer.

Vänligen läs igenom våra regler för besök och respektera dem.

Besök inte utställningen om du känner dig minsta sjuk eller varit i nära kontakt med någon som är sjuk med influensaliknande symptom.

Många av våra kunder tillhör riskgrupper. Ni är välkommen att kontakta oss per telefon eller epost. Vi kan göra mycket den vägen, skicka skisser, offerter, bildförslag och annat.


Vanliga symtom är:

– torrhosta
– feber
– andningsbesvär 
– halsont
– huvudvärk
– muskel- och ledvärk

Vi uppmanar både personal och våra kunder att vara extra noga med handhygien. Vi försöker hålla minst två meters avstånd mellan varandra.
Spridningen av Covid19 får allvarliga effekter för hela samhället, det gäller både hälsoläget och den ekonomiska utvecklingen.
Flera branscher är hårt drabbade och många företag riskerar att hamna i en svår finansiell situation.

Digitala tjänster blir då extra viktiga för att hålla hjulen snurrande.
Eaststone ska därför fortsätta hålla en hög servicenivå gentemot säljare och köpare.

Läget utvärderas löpande, med hög beredskap för ytterligare förändring av rutinerna. 

Billiga Gravstenar Stockholm, Södertälje och Västervik 

Eaststone Stockholm är det personliga familjeföretaget med kundens önskemål i centrum! Vi arbetar med graniter och har ett stort utbud från hela världen. Vi har svenska, norska, finska, kanadensiska, indiska, argentinska och kinesiska graniter i vårt sortiment. Allt för att ni ska hitta det ni söker. Svensk Bohusgranit och röd Vånga, finsk Kuru grå och röd Imperial, Indisk Paradiso och Bahama Blue samt svart diabas från såväl Småland som Shanxi-distriktet i Kina hör till favoriterna hos vårra kunder. Vi har ännu fler sorter att erbjuda. Välkomna in och se hela vårt sortiment.

Vår affärsidé är att med ett stort nätverk av leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid leverera gravstenar till lågt pris över hela Sverige.

Familjeföretag med stor kompetens

Vår stora utställning med över 100 olika gravstenar hittar du i Vällingby i utkanten av Stockholm. Här har vi också vår verkstad. Vi kan leverera såväl billiga stenar från vårt lager samt avancerade och specialformgivna lösningar för dem som vill ha något extra. Vi samarbetar med konstnärer, bronsgjuterier, bladmetallsleverantörer och många andra för att kunna skräddarsy precis den sten ni vill ha. Till en budget som passar just er.

Vi har också en mindre utställning i Södertälje. Den hittar ni på Oxbacksgatan 14 och vi har öppet onsdagar 9-12 eller efter tidsbokning. Vill ni ha hjälp att rita er egen sten är vår formgivare på plats och kan hjälpa er att skräddarsy en gravsten enligt era önskemål.

I Gladhammar går det bra att boka tid för personligt möte.

VÄLKOMNA IN!

Välj mellan att köpa gravsten i vår butik, eller beställa gravsten direkt här och spara ytterligare 10%!

Nu har våra nya stenfåglar landat. Välkommen in och titta på dem. 

 • Blåa och gröna stenar Visa fler
 • Bruna och röda stenar Visa fler
 • Liggande stenar Visa fler
 • Svarta stenar Visa fler
 • Hjärtformade stenar Visa fler
 • Gråa stenar Visa fler