Samarbete


Eaststone Stockholm är det personliga familjeföretaget med kundens önskemål i centrum! Vi arbetar med graniter och har ett stort utbud från hela världen. Vi har svenska, norska, finska, kanadensiska, indiska, argentinska och kinesiska graniter i vårt sortiment. Allt för att ni ska hitta det ni söker. Svensk Bohusgranit och röd Vånga, finsk Kuru grå och röd Imperial, Indisk Paradiso och Bahama Blue samt svart diabas från såväl Småland som Shanxi-distriktet i Kina hör till favoriterna hos vårra kunder. Vi har ännu fler sorter att erbjuda. Välkomna in och se hela vårt sortiment.

Vår affärsidé är att med ett stort nätverk av leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid leverera gravstenar till lågt pris över hela Sverige.

Välj mellan att köpa gravsten i vår butik, eller beställa gravsten direkt här och spara ytterligare 10%!

Nu finns vi i Småland och Södertälje!

Under 2016 öppnar vi vår utställning i Gladhammar i Västerviks kommun. Det går redan nu att boka in ett besök med oss på nedanstående nummer. Så småningom kommer vi att ha öppet en helg i månaden. Vi kan leverera såväl billiga stenar från vårt lager samt avancerade och specialformgivna lösningar för dem som vill ha något extra. Vi samarbetar med konstnärer, bronsgjuterier, bladmetallsleverantörer och många andra för att kunna skräddarsy precis den sten ni vill ha. Till en budget som passar just er.

Vår utställning i Södertälje är redan öppen. Den hittar ni på Oxbacksgatan 14, och det är Begravningskonsulterna som är värd för utställningen där.

VÄLKOMNA IN!

 

Begravningskonsulterna


Begravningskonsulterna erbjuder begravningsgudstjänst eller borgerlig begravning. Direktkremation eller akt med urna.

Vi ordnar med begravningar i hela landet
– i storstan och i den lilla församlingen.

Telefon: 08-550 300 80
Fax: 08-550 143 04
E-post: info@begravningskonsulterna.se

 

DjurkyrkogårdenNär man beslutar sig för att begrava sitt husdjur eller sprida deras aska betyder det att man har valt att hedra det avlidna husdjuret. Det är också ett värdigt sätt att ta farväl. Med en gravplats på Djurkyrkogården ges det alltid möjlighet att besöka husdjuret tända ett ljus och ägna en stunds eftertanke i en fridfull och naturskön miljö.å.

Föreståndare Erik Westerberg
Telefon: 08 570 27 363
Mobil: 070 33 11 084
Postadress: Ingarövägen 1, 134 61 Ingarö

www.djurkyrkogarden.se

 

 

Ekens BegravningsbyråVälkommen till Ekens begravningsbyrå i Solna. Här träffar du Hanna och Lotta. Vi är båda utbildade begravningsentreprenörer med flerårig erferenhet från större begravningsbyråer. Nu driver vi vår egen lilla och mycket personliga begravningsbyrå.

Råsundavägen 160
169 36 Solna
Tel 08-470 52 60

www.ekensbegravning.se